Trop

Om afdelingen

Aldersgruppe: 
12 - 16 år (6.-10. klasse)
Mødedag/tid: 
Mandag 19:00-21:30
Ledere: 
Nick Østergaard
Tea Jensen
Maria Trut Sørensen
forsideblok_haender_fotograf_mads_danquah

Trop

Troppen består af ca 20 spejdere i 3 patruljer, men der er altid plads til flere! Vi er nemlig udenfor i al slagsvejr, og vi gir ikke op,  bare fordi det regner lidt!

Spejderne er blevet gamle nok til at tage vare på sig selv. Der opfordres til at de selv arrangerer patruljeture, kommer med forslag til indhold på de ugentlige møder, og generelt deltager i planlægning og afvikling i langt højere grad end før. Derudover deltager spejderne også i evaluering af turene, så de får medbestemmelse i hvordan de bruges deres fritid. De tropsspejdere der har lyst, deltager i adventureløb.

I troppen opfordres der til en stor grad af selvstændighed, lederne er der altid, men deres rolle er primært som mentor. Lederne underviser i færdigheder, men træder i stigende grad tilbage og overlader spejderne til at styre arbejdet i patruljerne. Disse patruljer har en patruljeleder og en patruljeassistent, som er ansvarlige for at opgaverne løses indenfor den afsatte tid og at alle deltager. 

Så, hvis du vil være en del af et fællesskab, hvor der er plads til alle, uanset evner, samt stor mulighed for at lære sig selv og sine patruljekammerater at kende, på en måde der skaber bånd for livet, så kom og vær med!

Spejd er sejt!

Scout and proud!