Kalender

Sommerlejr 2017

Dato: 
Lør, 22.07.2017 - Søn, 30.07.2017

Kære spejdere og forældre

Årets sommerlejr går til Sønderborg fra den 22. Til den 30 juli 2017 sammen med 40.000 andre spejdere fra alle fem danske spejderkorps. Klan-, trop- og juniorspejdere kan deltage i hele lejren, familie-, mikro- og minispejdere kan deltage i halv lejr fra d. 26. juli til den. 30. juli.

 Der er en masse sjove og spændende aktiviteter for alle aldre. Lejrens tema er ”Vi sætter spor” – det bliver både i os selv, hinanden og i omverdenen.

 På lejren kommer der også internationale spejdere med, så det er en oplagt mulighed for at møde nogle spejdere fra udlandet og finde ud af, hvordan man er spejder andre steder i verden. 

 Lejren bliver opdelt i fem underlejre, og vi skal bo i Tunnelen sammen med alle de andre spejdere fra Aalborg kommune.

Prisen bliver 1600 kroner for fuld lejr og 1050 kr for ½ lejr. Prisen  er inklusiv transport, mad og alle aktiviteter, vi deltager i på lejren. 

 I tilmelder jer her på hjemmesiden . Der er tilmeldingsfrist senest d. 1. marts herefter er det IKKE muligt at blive tilmeldt.  

 I kan alle allerede nu følge SL2017 på Instagram, Facebook og Snapchat. For mere information, spørg en leder eller gå ind på www.spejderneslejr.dk

 Vi glæder os til at tage til Sønderborg med jer!

 Spejderhilsen Lederne