Nyheder

Tøjbestilling

Nu er der blevet mulighed for at bestille tøj med Redens nye logo. Der kan bestilles t-shirts, sweatshirts, softshells og hoodies. Bemærk, at det ikke er et krav, at man skal have dette tøj.

For at man kan nå at have tøjet inden sommerlejren, så skal man udfylde bestillingssedlen og sende den til leverandøren senest den 20. juni. Der er to faneblade i bestillingsarket - det første beskriver hvordan man bestiller, og det næste er bestillingssedlen.

Hvis man vil spare porto på denne første levering, så kan man sende en udfyldt bestillingsliste til Laura på mail lauravenborg [at] hotmail [dot] com, og så foretager vi en samlet bestilling. Denne bestillingsseddel skal være sendt senest den 17. juni for at nå at komme med i den samlede bestilling, og pengene skal senest den 17. juni betales på mobile pay til 31 26 81 17. Ved overførslen skal anføres navn på spejderen. Hvis man bestiller på denne måde, så bliver tøjet leveret samlet til Laura, og det kan enten afhentes på et givet tidspunkt i hytten (tidspunktet kommer når vi har tøjet), eller udleveres på sommerlejren.