Mini

Om afdelingen

Aldersgruppe: 
8-10 år (2.-3. klasse)
Mødedag/tid: 
Torsdag 17:00-19:00
Ledere: 
Leif - tlf. 29911160
Stine
Jonas
Heidi
forsideblok_glidebane_fotograf_frederik_andreas-jorgensen

Minier

Der er gang i den hos minispejderne. Vi har travlt med at lære en masse, men bruger også megen tid på at lege og synge. Vi tager knivbevis og lærer at save brænde. Vi er ofte udendørs, hvor vi bygger med rafter eller laver bål og snobrød.

I vinterhalvåret holder vi også møder i hytten; her lærer vi bl.a. noget om morse, kort, koder eller nogle af de emner, vi selv er med til at vælge. Vi tager på ture, både i telt og hytte og hver sommer er vi på sommerlejr.

Minispejderne bruger naturen som legeplads. Derfor tilbringer de meget tid ude i naturen, mens de træner deres spejderfærdigheder og lærer at færdes i naturen.

Naturen er i brug sommer, vinter, efterår og forår, hvor den byder på forskellige udfordringer og muligheder, der skal udforskes.
Som minispejder tager man på små hytte- eller teltture, laver opgaveløb i skoven, kigger på dyrespor, arbejder med kort og kompas og øver sig i at binde knob og bruge kniv. Minierne løser sjove og spændende opgaver sammen i gruppen.

Hos minierne er det vigtigt at skabe et godt kammeratskab i gruppen. Det gør det sjovere, når man i fællesskab skal løse opgaver og blive klogere på naturen og spejderlivet.