Mikro

Om afdelingen

Aldersgruppe: 
6 - 8 år (0. - 1. klasse)
Mødedag/tid: 
Mandag 17:00-18:30
Ledere: 
Tobias - 26396152
Maria
Kristina
Spejdermikro

Mikro

I mikrogrenen laver vi mange sjove ting. Vi laver selvfølgelig spejderaktiviteter, men vi leger og hygger også en masse.

Vi tager mærker som f.eks. knivbevis, klar dig selv, håndværk, den gode kammerat, førstehjælp og 5 km. Vi lærer om naturen, spejderloven, at klare os selv og laver bål (tit med popcorn eller skumfiduser til).

Vi tager på ture med overnatning flere gange om året. Om sommeren sover vi i telte, som vi selv hjælper med at slå op, men om vinteren sover vi helst i en hytte. Hver sommer tager vi på sommerlejr - nogle gange for os selv og andre gange sammen med de større spejdere i gruppen.

Mange børn starter som mikrospejder og her grundlægges fundamentet for mange år med kammeratskab, friluftsliv og sjove og udfordrende aktiviteter. Man skal ikke kunne noget i forvejen for at starte som mikrospejder, man skal bare have lysten, så lærer vi resten hen ad vejen.

Mikrospejdere udforsker naturen og verden ved at lytte til, røre ved, se og smage på spændende, sjove og skøre ting, og mange spejderfærdigheder leger vi ind, så det bliver sjovt at lære.

Mikrospejderne har spejderhytten som deres faste tilholdssted til aktiviteter, men vi går også på opdagelse ude i naturen og i skoven, hvor vi leger, bygger huler, klatrer i træer eller snakker om dyre- og planteliv. På den måde lærer mikroerne naturen at kende.

Vi holder møder om mandagen fra kl. 17.00 til kl. 18.30 på Skydebanevej 7 ved siden af Minigolf. Man må gerne komme forbi til et kig og en snak, men lederne har som regel travlt på møderne, så ring eller skriv gerne i forvejen, så vi er forberedte på at tage imod en ny kommende spejder.